NEXT TO US

in development

pored mene plakatpredviđeno trajanje 130'; format HD, dolbi; avanturistički/akcioni/drama

scenario: Stevan Filipović, Minja Bogavac
režija: Stevan Filipović
produkcija Hypnopolis film
producent: Branislav Jević
direktor fotografije: Maja Radošević
uloge: Slaven Došlo, Nikola Glišić, Gorica Regodić, Milica Majkić, Darko Ivić, Jelena Puzić, Matea Milosavljević, Alek Surtov, Nikola Dragutinović, Rastko Vujisić, Marko Panajotović, Uroš Novović, Katarina Pešić, Jelena Kesić, Milica Petrović, Anđelko Beroš, Mina Nikolić.

Nakon dugog putovanja, sa povezima na očima i slušalicama na ušima, učesnici najnovijeg rijalitija poznate marketinške agencije bivaju zaustavljeni od grupe naoružanih terorista i otkrivaju da su svi učesnici - školski drugovi, maturanti odeljenja koje je svojevremeno provelo celu jednu noć u gimnaziji, po kazni.

Nakon pretnji, pucnjave, ubistava i ranjavanja, teroristi skupljaju žrtve i odlaze, ostavljajući maturante same u nedođiji, bez ičega, pre svega bez osnovnih namirnica i sredstava za komunikaciju. Oni nalaze davno napuštenu kasarnu, u njoj i neke zaostale zalihe i pretvaraju je u privremeno utočište. No, uskoro se dele na dve grupe, one koji će rizikovati i otići odatle u potrazi za izbavljenjem i one koji će ostati u koliko toliko sigurnom okruženju, sa vodom i nešto namirnica, ali i zaštitom od mogućih vremenskih nepogoda ili divljih zveri, da čekaju spas od agencije.

imdblogo

 

Tizer