Ark2Eternity

Oficijalni sajt "Ark2Eternity"

Ogromni svemirski brod, ostavština napredne civilizacije koja je davno nestala, luta univerzumom. Njegova malobrojna, ali moćna posada, seje novi inteligentni život, gde god je pogodno. Posadu broda čine avatari, brodskog kompjutera i još nerođenih ljudi iz kapsula. Oni stalno unapređuju svoja znanja, tehnologiju i ceo sistem u kome funkcionišu. Povremeno posećuju planete koje su naselili, ali da se za njih ne zna i da ne utiču bitno na živote pojedinaca ili populacija na tim planetama.

Anđela je avatar, član posade broda. Tajno je, jer je to pravilima broda strogo zabranjeno, uspostavila kontakt sa hendikepiranim mladićem na Zemlji. Želi da ga izleči i osposobi za zadatak koji mu je namenila. Ali ni na brodu ni na Zemlji situacija se ne razvija baš kako je ona želela i očekivala...

Ark2Eternity

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tajanstvena vrsta

Oficijalni sajt "Tajanstvena vrsta"

Stara vampirska legenda kaže da će se roditi ''Onaj koji će se gaditi krvi i koji će spojiti vampire i ljude. Dete vampira i smrtnice... koja će umreti na porođaju''. Jedan od najmoćnijih vampirskih Lordova, Dagmar, čini sve da se ovo proročanstvo ne ostvari. Ubeđen je da bi tako nestala njihova vrsta. On vekovima plete mrežu svojih agenata i slugu... i ubija svako dete koje bi moglo postati „Onaj...“.

Drugi moćni vampir, Luka, iskreno veruje u mogućnost zajedničkog života dve vrste. Istražujući misteriju sopstvenog porekla - postao je naučnik. Želeo je da shvati zašto su vampiri dugovečni, skoro besmrtni, i zašto retko imaju porod, a još ređe njihov potomak nasleđuje njihove osobine. Već godinama radi na izdvajanju gena za koji veruje da je uzrok ove mutacije i na mogućnosti njegovog usađivanja u ljudsku rasu.

Luka je imao veliku ljubav, smrtnicu, Izabelu, koja mu je rodila ćerku i umrla. Osećajući neprijatelje blizu sebe, i plašeći se Dagomarovog fanatizma, odlučio je da dete bude rođeno u tajnosti, i dato na usvajanje ljudskoj porodici.

...

Ljubica je dvadesetogodišnjakinja koja oseća neverovatne promene u sopstvenom telu. Čuje šapat prolaznika na ulici, vidi bez naočara koje je do juče nosila, čak i u mraku... Emocije koje oseća, jake kao nikad ranije. Iznad svega, čini joj se da je neko već danima prati. Naravno, i ne sluti da se nalazi u samom centru misterije... i zavere ogromnih razmera.

Sledeća 24 sata Ljubicinog života odrediće dalji tok vampirske istorije. Možda i ljudske.

Tajanstvena vrsta

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Blue treasure

Oficijalni sajt "Blue Treasure" Blue Treasure